E-mail hosting

E-mailhosting - EUR 1,- p/m

InclusiefE-mail ruimte: 2 GB
InclusiefE-mailaccounts: 5
InclusiefE-mailaliassen: onbeperkt
InclusiefAuto email responder: ja
InclusiefPOP3 / iMap: ja

Klik Hier om een domeinnaam te bestellen

Domeinregistratie + E-mail hosting

Het kan zijn dat u wel een domeinnaam en een bijgaand professioneel e-mailadres wilt afnemen, maar dat u (nog) geen behoefte heeft aan een website of om uw bestaande website bij ons onder te brengen. HostRack kan in dit geval de domeinregistratie voor u verzorgen en u daarnaast de hosting voor uw mailverkeer te verzorgen. Een pakket van 5 e-mailadressen die gekoppeld worden aan de door u gekozen domeinnaam kost slechts € 12,00 per jaar. Let er wel op dat deze prijs exclusief de kosten van de domeinregistratie is.

De e-mail hosting van HostRack zorgt ervoor dat u in contact met uw klanten e-mailadressen als Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt gebruiken. Op die manier komt u professioneel en zakelijk over richting de klant. U kunt uw e-mailadressen beheren via onze webmaildiensten of u kunt alle mails via het POP3-protocol door laten sturen naar bijvoorbeeld GmailOutlook. U heeft zelf dus de volledige beschikking over uw mailverkeer.

Bij mailverkeer staat veiligheid bij HostRack voorop. E-mails bevatten dikwijls vertrouwelijke informatie en u wilt niet dat deze informatie in handen valt van kwaadwillende derden. Alle e-mailadressen kunnen worden voorzien van een spamfilter, waardoor ongewenste e-mails tot het verleden behoren. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om uw mailverkeer te beveiligen middels een SSL-certificaat. U treft hier meer informatie aan over het gebruik van SSL-certificaten.

Wilt u uw e-mailadressen na verloop van tijd wijzigen of wilt u uw e-mail hosting uitbreiden? Dat is geen enkel probleem. Neem hiervoor contact op met HostRack en wij passen uw pakket naar wens voor u aan.

Our Solutions

Service

Social Link