Over ons

HostRack is al actief vanaf 2001 en staat garant voor hoogwaardige oplossingen op hostinggebied voor zowel bedrijven als particulieren. Wij bieden een aantal standaard oplossingen waarin wij een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit voorop stellen. Daarnaast kunnen wij uw hosting geheel naar wens invullen.

U kunt bij ons terecht voor Domeinregistratie, Reseller hosting, Dedicated hosting en VPS hosting. Een breed scala aan mogelijkheden biedt u de ruimte om een keuze op maat te maken. HostRack heeft verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en daarom bieden wij hosting aan die rekening houdt met het milieu, ook wel bekend als groene hosting.

Zakelijke hosting & Open source

Onze zakelijke hosting pakketten zijn bij uitstek geschikt voor uw website & webshop. Daarnaast bieden wij speciale pakketten aan met een optimale ondersteuning voor open source software als; Joomla , Magento Commerce, Zen Cart, OsCommerce, Drupal, Prestashop, Wordpress en Typo 3.

Veiligheid & Support

Twee van onze andere pijlers zijn veiligheid en support. Onze servers zijn optimaal beveiligd en indien u dit wenst kunt u via HostRack SSL certificaten aanschaffen die uw webverkeer nog eens extra veilig maken. Dit in het belang van uzelf, maar zeker ook van uw klanten. SSL, voluit Secure Sockets Layer, zorgt voor de beveiliging van zaken zoals creditcard- of bankgegevens en persoonlijke informatie. Ook uw mailverkeer is geheel veilig met de speciale spamfilters die HostRack hanteert.

Het kan voorkomen dat u te maken krijgt met problemen of storingen met betrekking tot de diensten of producten die u via HostRack heeft afgenomen. U bent er dan bij gebaat dat u snel en effectief geholpen wordt. Onze supportafdeling staat daarom op werkdagen direct voor u klaar en zij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Heeft u behoefte aan uitgebreide technische ondersteuning omdat uw bedrijf 24 uur per dag afhankelijk is van een goede bereikbaarheid van uw website? Dan kunt u bij ons een SLA, oftewel een Service Level Agreement, afsluiten. HostRack kan u een SLA aanbieden tegen uiteenlopende tarieven en voor verschillende situaties.

HostRack is een gezond bedrijf met gedreven medewerkers die haar klanten de best mogelijke oplossingen en service wil bieden. Wij staan garant voor een uptime van onze servers van 99.9% en denken graag met onze klanten mee. Bij HostRack zit u nooit vast aan de hosting die u bij ons afneemt. Verandert uw hostingbehoefte? Dan veranderen wij met u mee en passen uw hostingpakket binnen een handomdraai aan.

Kortom, bent u op zoek naar de ideale hostingpartner, zoek dan niet verder. Het team van HostRack helpt u graag verder!

Our Solutions

Service

Social Link