Reseller webhosting

Webhosting vanaf EUR 10,00 p/m

InclusiefOndersteuning voor de WordPress,
Prestashop, Virtuemart en
vele andere Webwinkel software pakketten.
InclusiefSSL ondersteuning: Ja
InclusiefDagelijkse Backup: Ja
InclusiefPOP3 / iMap: ja

Klik Hier om direct te bestellen.

Reseller hosting: bied uw klanten zelf hosting aan

Als u meerdere websites heeft biedt reseller hosting een uitkomst voor u. Reseller hosting houdt in dat u een groot pakket aan webruimte heeft, dat u via een controlepaneel zelf kunt onderverdelen in kleinere pakketten. U heeft zelf het beheer over de webruimte en het dataverkeer per pakket en kunt zelf nameservers instellen. Reseller hosting is ook ideaal om uw klanten zelf hosting aan te kunnen bieden. Als u bijvoorbeeld webdesigner bent kunt u als aanvulling op uw diensten uw klanten aanbieden hun website op uw reseller hosting te plaatsen. Het geeft u het voordeel van directe toegang tot een vertrouwde omgeving waarbinnen uw eigen websites en die van de klant direct aan kunt passen. Tevens bespaart u, uw klanten de moeite om op zoek te gaan naar een andere hostingpartner.

Bij HostRack is reseller hosting verkrijgbaar in vier verschillende pakketten, waarvan u
hieronder een overzicht aantreft met vermelding van de technische specificaties en de tarieven. Deze pakketten vallen onder de noemer: zakelijke hosting.
Wij zorgen ervoor dat uw hosting 24/7 bereikbaar is en u kunt in de toekomst altijd een beroep op ons doen indien u uw reseller hosting uit wilt breiden. Dat doen wij gemakkelijk en snel, zonder dat u of uw klanten hier hinder van ondervinden.


Our Solutions

Service

Social Link