Web hosting

Webhosting vanaf EUR 2,50 p/m

InclusiefOndersteuning voor de vele populaire
Open Source pakketten
InclusiefSSL ondersteuning: Ja
InclusiefDagelijkse Backup: Ja
InclusiefPOP3 / iMap: ja

Klik Hier om onze pakketten te vergelijken

Kwaliteit webhosting

U kunt uw domeinregistratie en de hosting van uw e-mail tevens afnemen in combinatie met onze shared hosting. Dit houdt in dat u niet alleen uw domeinnaam en e-mailadressen bij ons onder brengt, maar tevens uw website.

Shared hosting is ideaal voor de wat kleinere websites. Met het afnemen van een uitgebreider hostingpakket of het huren van een complete server zijn hogere kosten gemoeid. Kosten die u bij de start van uw website misschien nog niet kunt gebruiken. Kosten die in het beginstadium waarschijnlijk ook helemaal nog niet nodig zijn.
Shared hosting biedt dan voor u een uitkomst.

Shared hosting houdt in dat u samen met andere klanten gebruik maakt van een webserver. U deelt de capaciteit van de server en de beschikbare ruimte hierop dus met anderen. Wij bieden u zo de mogelijkheid om goedkoop 24 uur per dag beschikking te hebben over uw online bestanden en dus ook uw website. Houd er s.v.p. rekening mee dat deze vorm van hosting echt bedoeld is voor de kleinere websites. Voor grotere websites die meer dataverkeer verbruiken kunt u bij ons terecht voor VPS hosting.

Het voordeel van shared hosting is dat u altijd de mogelijkheid heeft om uw hosting in een later stadium uit te breiden. Zo kan uw hostingpakket langzaam meegroeien met uw website.

Our Solutions

Service

Social Link